16. ÇSÖY Sempozyumu 28-29-30 Mart’ta ODTÜ’de!

Facebook Event’inden:

“Merhaba Arkadaşım,Çevre Sorunlarına Öğrenci Yaklaşımları sempozyumu, yıllardır farklı üniversitelerin ev sahipliğinde, Türkiye’nin her yerinden öğrencilerin katıldığı, çevre sorunlarına öğrencilerin özgün bakışı ve farklı akademik alanların bütüncül ve disiplinler arası iş birliğine dayalı yaklaşımıyla çözüm üreten, çevre sorunlarını kendisine dert edinen, sorunların çözümünün kararlı bir sosyal ve ekolojik duruş ile mümkün olduğuna inanan ve bu kararlılığı umutlarla perçinleyerek geleceğine sahip çıkacağını haykıran, sabahları hep beraber hazırlanan kahvaltının, akşam sohbetlerinde demlenen çayın, beraber söylenen şarkı ve türkülerin, atılan kahkahaların tadına doyulmadığı sıcacık paylaşımların yaşandığı, başka bir dünya mümkün diyen, oluşturacağı kıvılcım ile tüm dünyayı aydınlatabileceğine inanan herkesle büyüyecek olan, öğrencilerin çevre sorunlarına karşı mücadele alanıdır ÇSÖY.ÇSÖY Sempozyumunun 16.sı, 28-29-30 Mart 2013 tarihlerinde ÇSÖY bileşenlerinin kollektif çabası ile ODTÜ Çevre Topluluğunun ev sahipliğinde ODTÜ Mimarlık amfisinde (ve MM-25 amfisinde) coşkuyla gerçekleşecek.

3-4 Kasım 2012’de Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde yapılan ÇSÖY (Çevre Sorunlarına Öğrenci Yaklaşımları Platformu) Forumu’na katılan üniversitelerin çevre toplulukları/kulüplerinin ortak iradesi doğrultusunda 16. ÇSÖY Sempozyumu 28-29-30 Mart 2013 tarihlerinde ODTÜ Çevre Topluluğu ev sahipliğinde düzenecektir.

Sunumlarıyla katılmak isteyenlerin ise en geç 15 Şubat 2013 tarihine kadar aşağıda belirtilen ana başlıklar hakkındaki sunum özetlerini cevreodtu[at]gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.”

Sunum ana başlıkları:

• Çevresel Aktivizm
  • Tarih Boyunca Çevreye Bakış
  • Sosyal Bilimler Açısından Çevre
  • Çevre ve Sağlık
  • Çevrecilik Anlayışıyla Tüketim

Ayrıntılı bilgi için:

Çevre Sorunlarına Öğrenci Yaklaşımları Platformu Web Sitesi

16. ÇSÖY Sempozyumu Facebook Event Sayfası

Çevre Sorunların Öğrenci Yaklaşımları Platformu Facebook Grubu

ODTÜ Çevre Topluluğu Facebook Grubu

Yorum Yap